Balónky: Tajná Ingredience každé Party

Víte, co je to ta nejdůležitější věc na jakékoliv oslavě? No jasně, balónky! Ale počkejte, než začnete pěstovat zmatený výraz v obličeji. Nejde jen o ty obyčejné balónky, které se vám lepí na vlasy, když se snažíte zapálit svíčky na dortu. Mluvím o balónkových dekoracích, o těch, co změní každou oslavu na nezapomenutelnou událost plnou barev, zábavy a... no, balónků!

 

 Neznyluxus3ex       pexels-polina-tankilevitch-3905896

 

Ať už máte svatební recepci, narozeniny, či jen obyčejnou párty pro radost, barvy hrají roli. Jsou to takové malé, ale důležité poslové nálady a atmosféry.

 

BALÓNKOVÁ RŮŽOVÁ REVOLUCE

Začněme třeba růžově. Ne, ne, ne... nejsem tady propagovat kýčovité dívčí oslavy (i když... proč ne?), ale růžová je přeci jenom trochu magická. Je to jako, když slunce políbí oblohu po dešti a všechno se zdá být najednou sladší. Růžové balónky vytvoří ten pravý romantický nádech, ideální pro svatební dekorace nebo dokonce romantickou večeři. A co takhle ty báječné dámské večírky plné růžových balónků? Pokud jde o růžovou, nejde jen o barvu, ale o náladu.

pexels-karina-rymarchuk-799938270-19269087

 

DUHOVÁ EXTRAVAGANCE

Ale co když jste rebelka? Co když si myslíte, že jedna barva je jako jen jeden tón v hudbě života? Pro vás je tu řešení: duhová dekorace. Ano, správně, duha! Ta všeobjímající, vše objevující barva (nebo spíše spektrum barev), která oslavuje všechno pod sluncem. Od dětských narozenin až po společné dobrodružství s přítelkyněmi, duhové balónky přinášejí radost, svobodu a především jedinečnost. Vždyť každá barva duhy má svůj vlastní příběh k vyprávění! Již brzy zařadíme do našeho sortimentu - Balónková girlanda Duha.

pexels-mccutcheon-1452797

 

STŘÍBRNÁ A ZLATÁ: KRÁLOVNA A JEJÍ KRÁLOVSKÉ SPOLEČENSTVÍ

A co ty elegantní večírky, kde každý krok zazáří jako diamant? Stříbrné a zlaté balónky jsou pro vás. Tyto kovové královny a králové přidají šmrnc každé události, nechť už je to váš výroční ples nebo oslava úspěchu. Jako byste byly hosty na plesu ve Versailles!

pexels-karolina-grabowska-5716457

 

Takže, co chcete na své další oslavě? Jste romantickou milenkou, avantgardní umělkyní nebo královnou a královnami večírku? Ať už je vaše odpověď jakákoli, jedna věc je jistá: Balónky jsou tou tajnou ingrediencí pro vytvoření nálady a pamětihodných okamžiků. Tak co ještě čekáte? Přidejte trochu barev do svého života a nechte se unášet vstříc oslavám plným zábavy a radosti!

 

pexels-polina-tankilevitch-7336923

 

Poznámka: Nejsme odpovědni za případné nadšené skoky do balónkového bazénu po přečtení tohoto článku. Ale pokud se to stane, pořiďte nám prosím video!

 

 

 

                                                                                                                                                                                             Jana Šťásková, Šťastný balónek

                                                                                                                                                                                             logo_eshop1