Balónková girlanda - dekorace z balónků do 40 minut

Jednou jeden muž v Mexiku řekl krásnou myšlenku: “Přál bych si, aby byly všechny děti na světě šťastné“ a proto začal vyrábět balónky. A já se této myšlenky držím, proto s jeho balónky moc ráda pracuji a tvořím z nich krásné balonkové girlandy. Že nevíte, co to je za zvláštní slovní spojení – Balonková Girlanda?

Multicolor2 

 

PODIVNÉ ITALSKÉ SLOVO, ALE VÝZNAM KRÁSNÝ

Girlanda je označení pro kruhovitou výzdobu, může být z květin, z papíru a v mém případě z balónků. Z těch balónků z Mexika, ale taky z Německa, ať nepůsobím nafoukaně, že musím mít něco extra jenom z Ameriky. Ale zakládám si na kvalitě, nepoužívám balónky z Číny. Já jsem si balónkové girlandy opravdu zamilovala, protože májí velikou rozmanitost použití na různé příležitosti. Ať už na oslavu narozenin, tak jako svatební dekorace. Do těchto balónkových dekorací se používají různé velikosti a barvy latexových balónků.

 Bublina4

 A TAKOVOU POMPÉZNÍ DEKORACI MŮŽETE MÍT I VY

Nevěříte? Přesvědčím vás během chviličky. Základem na krásnou balónkovou girlandu je speciální balónková páska, potom budete potřebovat balónky, se kterými jde dobře pracovat, jsou měkké a dobře se vážou, tzn. mají v sobě větší podíl latexu. Lepítka na balónky. Dále budete potřebovat pumpičku na balónky nebo kompresor, ale dobře poslouží i žabka na nafukování madraček na léto. Můžete foukat i pusou, ale asi byste se ufoukali k smrti, protože do krásné balónkové dekorace přijde minimálně padesát balónků.

 Fialka4

 JDEME NA TO

Nejdříve si nafoukněte všechny balónky, které budete dekorovat. Potom vezměte rychlo upínací pásek na balónky, který má zhruba padesát otvorů. Do každé dírky dejte jeden balónek do širšího místa a potom zatáhněte na menší prostor-dírku. Při tom střídejte barvy a velikosti. Platí tu jedna zásada - největší balóny dávejte na okraje pásky. Když budete mít hotovo, tak dejte vaši krásnou girlandu na místo, které bude majestátně zdobit. Můžete ji dát do tvaru, do jakého chcete, buď do oblouku, jak napovídá význam slova nebo do půl kruhu, že visí ve výšce nebo a co doporučuji dejte ji, ať jednou stranou sahá na zem. Protože tam se budou dělat moc pěkné fotky malých dětí a oslavenců. Nebo ji můžete dát vodorovně. Když bude mít oporu může být i jako balónkový oblouk. Přichytíte ji jednoduše třeba stužkou.

 Nebeska3

 

 

A TEĎ TO PĚKNĚ DOLADÍME

Určitě si říkáte, že jsem zapomněla na malé balónky a lepítka. Nezapomněla, ale díky, že mě kontrolujete. Až budete mít balónkovou girlandu na místě, tak se podívejte z dálky a kde se vám bude zdát, že je mezi balónky vetší mezera, tak dejte lepítko a přilepte balónky k sobě, drží perfektně. A teď už jen přilepte malé nebo mini balónky do vrstev, podle vaší fantazie. Doufám, že jsem vás přesvědčila, že to zvládnete i vy. Protože balónky na oslavu narozenin prostě patří.

Laska2  Tm.lux2

   

 

 

 BALÓNKOVÁ GIRLANDA UDĚLÁ Z KAŽDÉ OSLAVY LUXUS, I KDYŽ SLAVÍTE NA FOTBALOVÉM HŘIŠTI NEBO V HASIČÁRNĚ – UMÍ TOTIŽ ZMĚNIT PROSTŘEDÍ

Chtěli byste ji mít taky na vaší oslavě nebo svatbě? A nevíte, jak do toho? Jak jsem už psala na začátku, miluju balónky a girlandy obzvlášť a proto jsem pro vás udělala balónkové sady. S oblibou tomu pracovně říkám  balónky v boxu, kde máte úplně vše, co potřebujete na realizaci. Na vás už je jen jediné, vybrat si tu správnou barvu. Velmi oblíbená je girlanda růžová buď pro holčičky nebo jako svatební girlanda. 

export

  

 

A JEŠTĚ JEDNA VĚC NA ZÁVĚR

Natočila jsem pro vás videonávod, kde je dobře vidět, jak přesně postupovat. Najdete ho na mém eshopu v sekci videonávody.  Jestli jste milovníci balonků jako já, můžete mě  také najít na instagramu, kde z balónků ráda tvořím @stastny_balonek.cz .

                           

                                                                                                                                                                                           Jana Šťásková, Šťastný balónek

                                                                                                                                                                                                   logo_eshop1