Jak rychle udělat balónkovou girlandu?

Ahoj, balónkoví nadšenci! Blíží se vám oslava a vy zoufale hledáte způsob, jak rychle a snadno vytvořit dokonalou balónkovou girlandu? Představte si, že existuje firma, která vám s tím vším pomůže. A co víc, je to česká firma, která své sady na balónkové dekorace kompletujte v podhůří Orlických hor. Ano, mluvím o Šťastném balónku!

PROČ PRÁVĚ ŠŤASTNÝ BALÓNEK?

Šťastný balónek je jedinou firmou v Česku, která nabízí vlastní hotové sady na přípravu balónkových dekorací. Proč se trápit s jednotlivými balónky a komplikovanými návody, když můžete mít vše pohromadě a dokonale sladěné? Naše sady jsou navrženy tak, aby vám ušetřily čas i nervy.

Stastny_balonek-balnkova-girlanda3

 

KVALITA DESIGNU A LADĚNÍ BAREV

Když se řekne Šťastný balónek, můžete si být jisti, že dostanete tu nejvyšší kvalitu. Naše balónky jsou pečlivě vybrané a laděné do nejmenšího detailu. Žádné laciné čínské balónky, které prasknou dřív, než je stihnete nafouknout. U nás dostanete jen ty nejlepší, které vydrží a dodají vašim oslavám ten správný šmrnc.

JAK NA TO? JEDNODUŠE A DO 40 MINUT!

Teď přichází ta nejdůležitější část – jak vlastně balónkovou girlandu nebo můžete znád pod názvem balónkový řetěz vytvořit? Naše sady obsahují 2,5 metrový speciální pás s předem připravenými otvory, do kterých snadno připevníte jednotlivé balónky. Každý balónek má své místo, takže i úplní laici dokážou udělat profesionálně vypadající dekoraci za méně než 40 minut.

Stastny_balonek-paska-balonkova-girlanda

 

Postup je následující:

  1. Nafoukněte balónky – A teď pozor, žádné helium! Balónky se foukají obyčejným vzduchem, což je zadarmo a bez starostí.
  2. Vložte balónky do pásu – Každý balónek má své místo v pásku. Stačí je jednoduše vsunout do předem připravených otvorů a přetáhnout do uzčí části.
  3. Upravte girlandu – Po vložení všech balónků můžete girlandu jemně upravit, aby vypadala co nejlépe a můžete balónky přilepit speciálními gelovými lepítky, které drží jako blázen. Lepítka budete mít součástí sady.

Stastny_balonek-balnkova-girlanda1

UŠETŘETE ČAS A PENÍZE

Představte si, kolik času a peněz můžete ušetřit díky našim sadám. Nemusíte běhat po obchodech a shánět jednotlivé komponenty, ani se trápit s nekvalitními produkty. Naše sady obsahují vše potřebné - od balónků, přes pásy až po lepítka. Vše dostanete v jednom balíčku přímo k vám domů.

NAFOUKNI RADOST!

A teď to nejlepší – naše motto zní "nafoukni radost!" A to přesně uděláte s našimi sadami. Ať už plánujete narozeninovou oslavu, svatební výzdobu nebo jakoukoli jinou párty, s našimi girlandami bude vaše výzdoba vypadat úžasně a profesionálně. A co je nejdůležitější, vy budete mít více času na zábavu a užívání si oslav.

Stastny_balonek-balnkova-girlanda2

 

NAVŠTIVTE NÁŠ ESHOP

Neváhejte a podívejte se na náš eshop! Nabízíme širokou škálu sad, které jsou připraveny splnit jakékoli vaše přání. Stačí si jen vybrat a objednat. S Šťastným balónkem bude vaše oslava nezapomenutelná.

 

Videonávod najdete TADY

 

Jana ze Šťastného balónku

logo_eshop1