Tipy, kde ušetřit na svatbě a přitom ji mít jako z pohádky?

Máte napjatý svatební rozpočet a přitom chcete, aby byla výzdoba na svatbu nádherná? Pojďte se podívat na pár tipů, jak ušetřit na výzdobě, kterou zvládnete se svědkyní nebo s maminkou, a přitom bude balónková výzdoba fenomenální.

woman-4081760_640 

 

NEPOTŘEBUJETE DRAHÉ EVENTOVÉ AGENTUTY

Když pomineme květinovou výzdobu, kterou je nutno přenechat profesionálům, nebo šikovné kamarádce floristce, ale přiznejme si, kdo ji má? Tak je řeč o balónkové výzdobě na svatbu. Balónky si totiž dokážete nafouknout a naaranžovat, a ještě si u toho užijete zábavu. A hlavně balónky vykouzlí krásnou atmosféru během chvíle.

Neznyluxus3ex

 

NEBUDETE BĚHAT PO PAPÍRNICTVÍCH A DĚSIT SE TOHO, ŽE MAJÍ VŠUDE JEN BAREVNÉ MIXY, KTERÉ SE NA VAŠI SVATBU NEHODÍ.

Můžete totiž pořídit hotovou balónkovou výzdobu v boxu, kde najdete vše potřebné pro vaši krásnou svatební výzdobu a na vás je už jen to, do jaké barvy celou výzdobu doladíte. Jestli půjdete do bílo-zlaté nebo velmi módní bílo-žluté nebo matné rose v kombinaci se světle hnědou nebo jemnou růžovou. Je to na každé nastávající nevěstě podle jejího vkusu. Každopádně s kvalitní balónkovou svatební výzdobou nikdy nešlápnete vedle.

Sedmikraska g   Zlatice g

 

 

NEJDE O TISÍCE, ALE O ŘÁDY STA KORUN

Pořád se bavíme o výzdobě v řádu sta korun za jeden balónkový svatební prvek ne o tisících, které by chtěly agentury, a to už je opravdu rozdíl.

Pojďme se na to podívat trochu detailněji. Opravdu efektivní je balónková girlanda, ze které můžete udělat balónkovou bránu nebo oblouk nebo ji můžete použít ke sweet baru, kde může viset vodorovně nad ním. Tu samou balónkovou výzdobu můžete opakovat nad sezením za nevěstou a ženichem nebo jako vstup do sálu. Krásně poslouží i jako foto koutek pro svatebčany. Do prostoru se budou vyjímat svatební balónkové věže, které stojí díky podstavci a můžete je umístit prakticky kamkoliv. Ohromující výzdobu za pár minut udělají i balónková kola.

Ruzova g  Svatebni stul

 

PTÁTE SE, KDE SE DAJÍ SEHNAT TAKOVÉ DEKORACE?

Jsem balónkářka, takže vím, o čem píšu. Používám ve svých dekoracích jen kvalitní balónky z Mexika a Německa a na mém e-shopu, najdete přesně, to co hledáte na váš svatební den. Ať už to jsou balónkové girlandy, balónkové věže nebo balónková kola o průměru 135 cm. Pokud byste chtěli barevnou kombinaci, kterou nemám v nabídce, tak mi napište a ráda ji pro vás sestavím a cena bude stejná jako jiné barvy, které mám na e-shopu. Nepřekupuju hotové sady, jako to dělají jiní, mám ráda tvoření a vymýšlení, takže za každou sadou je kus mého srdce a spousta radosti.

proc_to_delam

 

 

JSTE MILOVNICE INSTAGRAMU?

Jestli jste milovnice balonků jako já, můžete mě najít i na Instagramu, kde z balónků tvořím a inspiruju ostatní a jsem i hodně energický člověk, tak se snažím předávat dobrou náladu dál @stastny_balonek.cz.

 

 

                                                                                                                                                                             Jana Šťásková, Šťastný balónek 

                                                                                                                                                                                                                                               logo_eshop1